Promocija studijskih programa u gradu Cazinu

Danas je doc. dr. Kenan Mahmutović, prodekan za naučno istraživački rad Ekonomskog fakulteta u Bihaću posjetio srednjoškolce na području Grada Cazina te je u ugodnoj atmosferi predstavio studijske programe, uslove studiranja i rezultate Ekonomskog fakulteta Bihac. "Raduje me spoznaja, da je većina maturanata koja se odlučila za studij i čije

Start

End

Danas je doc. dr. Kenan Mahmutović, prodekan za naučno istraživački rad Ekonomskog fakulteta u Bihaću posjetio srednjoškolce na području Grada Cazina te je u ugodnoj atmosferi predstavio studijske programe, uslove studiranja i rezultate Ekonomskog fakulteta Bihac.

“Raduje me spoznaja, da je većina maturanata koja se odlučila za studij i čije opredjeljenje su ekonomske nauke, već odlučila da studiraju na Ekonomskom fakultetu u Bihaću. Također me raduje me i činjenica da su maturanti iz stručnih škola, oni koji uče za računarske tehničare i programere jako zainteresirani za discipline poput menadžmenta i marketinga koji su im neophodno kako bi sutra svoje znanje mogli adekvatno valorizirati na tržištu.”

Hvala domaćinima na izvrsnom gostoprimstvu.

MORE DETAIL

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

TOP