Gostujuća predavanja

okt
24

Gostujuće predavanje: Adnan Tulić, kantonalni tužilac u Tužilaštvu USK-a

U okviru projekta “Učimo od izvrsnih”,  24.10.2017. godine s početkom u 16:00h, gostujuće predavanje održat će  gospodin Adnan Tulić. tužilac Kantonalnog tužilaštva USK-a. Teme predavanja: -Postupanje tužilaštava po revizorskim izvještajima -Revizijski izvještaji kao dokazi u predmetima korupcije i privrednog kriminala.

By nimda |
DETAIL
sep
22

Predavanje na II ciklusu studija – prof. dr. Nenad Brkić

Prof. dr. sc. Nenad Brkić, redovni profesor sa Ekonomskog fakulteta u Sarajevu, održat će predavanja studentima II ciklusa studija, smjer Menadžment i poduzetništvo, iz predmeta “Upravljanje odnosima sa javnošću”. Predavanje će se održati u petak 22.9.2017. s početkom u 16:00 sati u amfiteatru Ekonomskog fakulteta u Bihaću, te 23.9.2017. s početkom u 9h.

By nimda |
DETAIL
sep
30

Predavanje na Ii ciklusu studija – prof. dr. Almir Peštek

Prof. dr. sc. Almir Peštek, vanredni profesor sa Ekonomskog fakulteta u Sarajevu, održat će predavanja studentima II ciklusa studija, smjer Menadžment i poduzetništvo, iz predmeta “Digitalni marketing u turizmu”, 30.9.2017. godine. s početkom u 9:00 sati u kabinetu za digitalni marketing, na trećem katu zgrade Ekonomskog fakulteta u Bihaću.

By nimda |
DETAIL
TOP